آیین امضای قرارداد خرید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شهری تبریز برگزار شد:

خرید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شهری براى تبریز

خرید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شهری براى تبریز

به گزارش سرعت پرس، در این مراسم قراردادی به منظور خرید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شهری بین جلیل هاشمی مدیرعامل اسنا و حبیب اسماعیلی مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تبریز منعقد و به امضای طرفین رسید.
گفتنی است؛ گروه بهمن با حضور دو شرکت اسنا و سیبا سهم قابل توجهی از اشتغال را در استان آذربایجان شرقی به خود اختصاص داده است و از سویی دیگر در حوزه خودروهای تجاری و اتوبوس های مدرن شهری گام های بلندی را برداشته است.
این گروه خودروسازی همچنین توانسته با گسترش فعالیت خود در حوزه تولید محصولات مدرن شهری ۱۲ و ۱۸ متری که از تکنولوژی روز جهان برخوردار است، اقدامات ارزنده ای را در حوزه حمل و نقل درون شهری به نام خود ثبت کند.
بطوریکه این اتوبوس ها بر اساس استاندارهای بین المللی دارای آپشن هایی است که رفاه حال مسافران، سالمندان و معلولان بطور کامل در آن لحاظ شده است.
لازم به یادآوری است که ظرفیت تولید در حوزه اتوبوس سالانه ۱۵۰۰ دستگاه است.

شرکت خودروسازی ستاره نیک آریا (اسنا) مجموعه ای است که صد در صد سهام آن مربوط به بخش خصوصی بوده و فعالیت رسمی این شرکت از سال ۱۳۸۰ و در حوزه های تولید، واردات، صادرات، خدمات و مشاوره در امر خودرو آغاز گردید.
 این مجموعه با در اختیار داشتن فضاهای متعدد تولیدی، خدماتی و اداری، از زیرساختهای لازم جهت دسترسی به اهداف سازمانی خود برخوردار میباشد. از جمله این فضاها می توان به کارخانه تولیدی در شهر تبریز به مساحت ۸۰۰۰۰ متر مربع، مرکز اصلی خدمات پس از فروش در تهران به مساحت ۵۰۰۰۰ متر مربع و همچنین ۳۰ نمایندگی فعال و مجهز خود در سراسر کشور اشاره نمود.

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=940

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *