نوشته مهندس رضا یزدانپرست

۳.۶ میلیون دلار برای پورشه ۹۱۱ سالی اسپشال

اشتراک‌گذاری:
لینک خبر با موفقیت کپی شد!

سرعت پرس– هفته پیش، پورشه سرانجام از عجیب‌ترین پروژه تاریخی تیم Sonderwunsch خود رونمایی کرد. یک ۹۱۱ GTS با الهام از سالی کاررا، شخصیت مجموعه اتومبیل‌های پیکسار که در بین کودک و بزرگسال طرفداران زیادی داشت. این خودرو که “۹۱۱ Sally Special”  نام دارد، یک محصول منحصر به فرد است چراکه اولا از آن تنها یک دستگاه ساخته خواهد شد و دوم اینکه این برای اولین باری است که Pixar در چنین پروژه‌ای همکاری می‌کند. این خودرو با همکاری ساندروونش و طراحان اصلی شخصیت سالی کاررا، دارای طیف گسترده ای از جزییات کاملا منحصر به فرد است. جزییاتی که قابل توجه‌ترین آنها، برداشت مدرن از چرخ‌های توربو توئیست نسل ۹۹۶ است که سالی کاررا اصلی به آن می‌بالد. رنگ نیز همان رنگ اصلی است و حتی دکمه انتخاب درایو روی فرمان با دکمه‌ای با مارک ” Kachow!” جایگزین شده است.

دکتر سباستین رودولف، معاون ارتباطات و سیاست در پورشه AG می‌گوید: وسایل نقلیه به یک چهره و داستان نیاز دارند. و فیلم Pixar  دقیقاً همین کار را انجام می‌دهد و شخصیت خودروها را بر روی پرده بزرگ، زنده می‌کند. “داستان، ارزش‌هایی مانند دوستی، عشق و حمایت متقابل ارا به نمایش می‌گذارد و در وسط همه آنها یک پورشه است: ۹۱۱ سالی کاررا!

او می‌‌گوید ما همراه با پیکسار روح سالی را به شیوه‌ای جدید، نه یر روی صفحه، که خارج از صفحه نمایش، زنده کرده‌ایم. سالی اسپشال-که ما آن را برای خیریه به حراج می گذاریم- برای افرادی به حراج گذاشته می‌شود که نیاز فوری به حمایت دارند.

۹۱۱ Sally Special  در روز شنبه ۲۰ آگوست در هفته اتومبیل مونتری توسط RM Sotheby به حراج گذاشته شد و به قیمت ۳.۶ میلیون دلار به فروش رفت. پورشه می‌گوید که پول حاصل از فروش این خودرو به نفع دو موسسه خیریه سازمان آموزشی Girls Inc‌ و USA UNHCR آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد، هزینه خواهد شد.

نوشته رضا یزدانپرست

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=2389

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لاماری - echo- داخلی
جیران
پرشیا خودرو
BYD
کرمان موتور-روغن موتور
ایساکو
راساموتور
امداد کرمان موتور