اولویت ایران خودرو؛ تامین قطعه از منابع داخلی

اولویت ایران خودرو؛ تامین قطعه از منابع داخلی

به گزارش پایگاه خبری سرعت پرس، برخلاف ادعاهای برخی از قطعه سازان، ایران خودرو با توجه کردن به مشکلات تامین ارز و با هدف حمایت از قطعه ‌سازان داخلی، تامین قطعه با کیفیت و قیمت رقابتی از داخل کشور را در اولویت خود قرار داده است. درواقع باوجود رعایت استاندادهای ۸۵ گانه که این شرکت را ناگزیر به واردات برخی قطعات جدید می‌کند، اما این شرکت سعی می‌کند تا با تکیه به قطعه سازان داخلی، سرانه واردات خارجی برای هر خودرو را تا بیش از ۲۵ درصد کاهش دهد.

در همین راستا عظیمی مدیرعامل ایران خودرو، با تاکید بر بهره‌مندی از ظرفیت‌های داخلی در تامین قطعات، گفته است:…. هرآنچه که به شرط کیفیت و قیمت رقابتی در گروه های قطعه ساز داخلی تولید شود، در مونتاژ مجموعه های مختلف ایران‌خودرو مورد استفاده قرارمی‌گیرد…. .

ایران خودرو بزرگترین خودروساز داخلی است و همواره این انتظار از سوی جامعه می‌رود که محصولات این شرکت از کیفیت و قیمت مناسبی برخوردار باشند. انتظاری به حق که البته کار را برای این خودروساز سخت می‌کند. داشتن چنین توقعی از سوی مردم و تاکید بر رعایت استانداردهای 85گانه از سوی وزارتخانه، موجب شده تا شرکت ایران خودرو در تامین قطعه با حساسیت بیشتری کار را دنبال کند. با این توصیف در بررسی‌های صورت گرفته از بین تامین کنندگان خارجی و داخلی، برخی از ازتامین‌کنندگان خارجی، قطعه را با کیفیت بالاتر و قیمت پایین تری ارائه می‌دهند اما ایران خودرو این فرصت را به قطعه سازان داخلی  می‌دهد تا با ارائه قطعه اى با کیفیت و حتی با قیمت ۳۰ درصد بالاتر از مشابه خارجی نیاز وى را تامین کنند.

باید به این نکته توجه داشت که توان و ظرفیت تولید برخی قطعات در داخل کشور یا وجود نداشته و یا بسیار محدود بوده است و تامین آن از منابع خارجی اجتناب ناپذیر بوده است. قطعاتى چون آمپر چهارگانه تمام دیجیتال، پلوس، ESC، برف پاک کن ژله‌ای، KEYLESS، دوربین ۳۶۰ درجه اشاره کرد که با وجود محدودیت در تامین منابع ارزی، ایران خودرو ناچار به تامین از منابع خارجی بوده است. با این وجود اما ایران خودرو تلاش مى کند تا با تکیه بر توان طراحان، مهندسان و تامین کنندگان داخلی، همواره به دنبال تولید و توسعه محصول خود باشد و در این راستا با اتکا بر منویات مقام معظم رهبری به دنبال حفظ رونق تولید و اشتغال  است.

 

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=16009

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *