نوزدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان میزبان بزرگان خودروسازی کشور

نوزدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان میزبان بزرگان خودروسازی کشور

سرعت پرس – ایران خودرودر اصفهان
ایران خودرو با شرکت‌های زیرمجموعه خود همچون ایران خودرو دیزل و ایران خودرو پرمیوم در کنار هم‌پیمان جدید خود (بهمن) حضوری پررنگ در اصفهان دارد.


آنها علاوه بر به نمایش گذاشتن محصولات همیشگی خود، دو مدل از محصولات مرسدس را به نمایش گذاشته‌اند که در سامانه جانبازان عرضه شده است. البته گفته می‌شود که تمام ۳ هزار دستگاه مرسدس وارد شده توسط این شرکت به فروش رفته‌اند! مرسدس C200 لانگ و GLB دو مدل عرضه شده توسط ایران خودرو پرمیوم هستند که این شرکت برای آنها خدمات ویژه‌ای را ارائه می‌دهد.

ایران خودرو علاوه بر محصولات یادشده بالا، شاسی پلت‌فرم نسخه هایبرید را هم به نمایش گذاشته است. فناوری متکی بر هایبرید که در برخی از محصولات آتی این خودروساز از جمله تارا به‌کار گرفته خواهد شد.

برساوش، سورپرایز بزرگ اصفهان


برساوش را که پیش از این با واردات محصولات بنزینی-برقی کیا موتور و تویوتا در روز اول نمایشگاه با رونمایی دو محصول از تویوتا توجه همه بازدیدکنندگان را به سوی غرفه خود جلب نمود. تویوتا لندکروزر سری ۳۰۰ و پرادو محبوبی که سالهاست در بازار غیبت دارند، حالا با قوانین جدید واردات در لیست خودروهای وارداتی برساوش قرار گرفته‌اند.


این شرکت قرار است هر دو مدل فوق را در کنار نمونه برقی BZ4X عرضه کند تا سلایق طیف مختلفی از علاقه‌مندان به تویوتا را تأمین کند.

سروش موتور و لوکس‌ترین خودرو بازار
سروش موتور با دو مدل از لوکس‌ترین خودروهای حال حاضر کشور در اصفهان حضور پیدا کرده است. وویا فری و دریم دو محصولی هستند که در میانه غرفه سروش بسیار مورد توجه قرار دارند. وویا فری مجهز به دو موتور الکتریکی است که در مجموع به قدرت ۴۹۰ اسب بخار(!) دارد. این موتورها البته توسط یک موتور ۱.۵ لیتری بنزینی ساپورت می‌شوند.

از ویژگی‌های جذاب این خودرو می‌توان به سطح آپشن بالای خودرو و کابین لوکس آن اشاره نمود. این خودرو در حالت ترکیبی از موتورهای بنزینی-برقی قادر به طی مسیر تا ۱۳۵۰ کیلومتر است. نکته جذاب دیگر این خودرو نیز شتاب سریع آن است که این خودرو ۲.۳ تنی را در عرض ۴.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رساند. شتاب بالایی که ناشی از قدرت زیاد و گشتاور فوق‌العاده ۷۲۰ نیوتن متری است.


وویا دریم اما حکایتی بسیار فراتر از خودروهای لوکس حال حاضر بازار دارد. یک ون مبله با بالاترین سطح تجهیزات و کابینی پر از امکان و کیفیتی مثال‌زدنی که قطعاً استقبال و فروش بالای‌اش Rc را در پی خواهد داشت.


این خودرو نیز دارای قدرت قابل توجهی برابر با ۴۱۶ اسب بخار و گشتاوری معادل ۶۲۰ نیوتن متر است. کابین کرم‌رنگ چرم و جیر با تمام جزئیات لوکس از جمله ماساژور و تهویه صندلی از مشخصات بارزی است که با ورود به آن نظرتان را جلب خواهد کرد.

آرین دیزل با کامیون ۱۲ تنی جدید

شرکت آرین دیزل، زیرمجموعه تجاری گروه آرین پارس موتور، با تمرکز بر خودروهای سنگین و نیمه‌سنگین در نوزدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان (از ۱ تا ۴ آبان ۱۴۰۴) حضور یافته است. این شرکت از کامیونت ۱۲ تنی جدید جک رونمایی کرده که مجهز به موتور ۴.۵ لیتری توربودیزل کامینز با قدرت ۲۱۰ اسب بخار و ۷۴۰ نیوتن‌متر گشتاور است.

گیربکس نیمه‌اتوماتیک AMT با ۸ دنده جلو و حالت‌های تیپ‌ترونیک، اکو و پاور، این مدل را به گزینه‌ای ایمن و کارآمد برای حمل بار در مسیرهای متوسط و طولانی تبدیل کرده است.
این کامیون در دسته میدسایزها قابلیت استفاده در کاربری های مختلف از جمله استفاده در آتش نشانی ها را دارد.


آرتابان با محصولات تولیدی در اصفهان

آرتابان خودرو که با تازگی به جرگه خودروسازان پیوسته است در کنار محصولات وارداتی‌اش -که البته پیش‌تر راسا موتور به بازار عرضه کرده- دو مدل تولیدی خود را به اصفهان آورده است.

این شرکت با تمرکز بر تولیدات داخلی و سابقه وارداتی خود در نمایشگاه اصفهان حضور دارد. آرتابان بخش تجاری خود را نیز فعال کرده و دو مدل تولیدی جدید شامل کامیون آترا ۶ و ۸ تنی دیزلی بر پایه پلتفرم‌های وارداتی به نمایش گذاشته است. ضمن اینکه قرار است در آینده نزدیک یک مدل وانت سبک تا ۳.۵ تن را هم به سبد محصولاتشان اضافه کنند.

فردا موتور با محصول جدید خود در اصفهان

فرداموتور که تقریبا در کل تقویم نمایشگاهی کشور حضور دارد و درواقع هیچ نمایشگاهی را از قلم نمی اندازد! در اصفهان هم حضور یافته و جدیدترین محصول خود را در کنار محصولات تجاری خود به نمایش گذاشته است.
نوو وارداتی جدید بازار از سوی این شرکت عرضه می شود.سدان هوشمند نوو A05 با ظاهر مدرن و موتور ترکیبی بنزینی‌ برقی می تواند سهم خوبی از بازار را بخود اختصاص دهد .


این خودرو با قدرت ۲۱۵ اسب‌بخار و گشتاور ۳۳۰ نیوتن‌متر، قوی‌ترین سدان پلاگین هیبریدی بازار است.

نوو A05 چهارمین بار است که در نمایشگاه‌های ایران دیده می‌شود و حالا با تخفیف ویژه نمایشگاهی و اقساط ۲۴ ماهه برای فروش آماده‌ است.

تیگارد موتور با نمایش محصولات روز و استقبال پرشور بازدیدکنندگان

برند تیگارد موتور در نوزدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان حضوری پررنگ و متفاوت داشت. این شرکت با نمایش ونوسیا V‑Online و دو محصول محبوب بی‌وای‌دی چین L و بی‌وای‌دی سانگ پلاس، توجه علاقه‌مندان فراوانی را به غرفه خود جلب کرد.

چیدمان مدرن غرفه و حضور این سه مدل که همگی از چهره‌های جدید بازار محسوب می‌شوند، باعث شد غرفه تیگارد یکی از شلوغ‌ترین نقاط نمایشگاه باشد.

هر دو مدل بی‌وای‌دی معرفی‌شده توسط تیگارد، مجهز به سیستم راداری «چشم خدا» هستند که به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های ایمنی هوشمند در محصولات جدید این برند شناخته می‌شود. تیگارد موتور با تاکید بر عرضه خودروهای روز دنیا و توسعه شبکه فروش و خدمات خود در سراسر کشور، نشان داد که مسیر رشد این برند با اطمینان و شتاب بیشتری ادامه دارد.

حضور گروه بهمن در نوزدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان

گروه بهمن با مجموعه‌ای کامل از محصولات سواری، تجاری و وارداتی در نمایشگاه حضور یافته است. در بخش سواری، مدل‌هایی نظیر مزدا۳، مزدا۶ برقی، فیدلیتی XB1، شوال ۶ هیبریدی، فیدلیتی پرستیژ و پیکاپ کاپرا B به نمایش درآمده‌اند. در حوزه تجاری، کامیونت فورس F38 دوگانه‌سوز، کامیون امپاور BD460 کمپرسی و کشنده بایک X9 عرضه شده‌اند.

همچنین اتوبوس‌های ۱۲ متری برقی و دیزلی شرکت اسنا و خودروهای وارداتی هاوال H6 هیبریدی و هونگچی E-QM5 از بی‌ام کارز در غرفه اصلی گروه بهمن قابل مشاهده است.


علاقمندان به صنعت خودرو می توانند برای بازدید از این رویداد خودرویی از ساعت ۱۵ الی ۲۱ یکم تا چهارم آبان ماه به به محل دائمی نمایشگاه های اصفهان مراجعه کنند.

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=41504

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *