شرکت رادیاتور ایران در فروش محصولات رکورد زد

اشتراک‌گذاری:
لینک خبر با موفقیت کپی شد!
مدیرعامل شرکت رادیاتور ایران گفت: این شرکت توانسته تا پایان دی ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه، در فروش ریالی 69 درصد و در فروش تناژی 24 درصد رشد کسب کند.

به گزارش پایگاه خبری سرعت پرس و به نقل از سایپانیوز، مهدی حسین نژاد گفت: این شرکت در دی ماه سال جاری و در راستای تحقق اهداف از پیش تعیین شده توانست علاوه بر ثبت رکورد شکنی‏های پیاپی در تولید محصولات، با همدلی و همراهی کارکنان خود در فروش محصولات نیز رکورد جدیدی را به ثبت برساند.

او با ابراز خرسندی از رکورد شکنی و تحقق اهداف شرکت از رشد ۸۰ درصدی فروش ریالی و ۴۲ درصدی فروش تناژی در بازار لوازم یدکی و همچنین رشد ۶۶ درصدی فروش ریالی و رشد ۱۷ درصدی فروش تناژی در محصولات شرکت های خودروساز تا پایان دی ماه خبر داد.

مدیرعامل شرکت رادیاتور ایران  افزود: در مجموع  نسبت به فروش سال گذشته، ۶۹ درصد فروش ریالی و ۲۴ درصد افزایش فروش تناژی به دست آمده و امیدوارم با تلاش های شبانه روزی تمامی کارکنان، این موفقیت ها تداوم داشته باشد و این شرکت با افزایش تولیدات خود بتواند گام بزرگی در تامین قطعات گروه خودروسازی سایپا و بازار لوازم یدکی کشور بر دارد.

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=8036

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لاماری - echo- داخلی
جیران
پرشیا خودرو
BYD
کرمان موتور-روغن موتور
ایساکو
راساموتور
امداد کرمان موتور