دیدار نوروزی مدیرعامل سایپاسیتروئن با کارکنان شرکت

اشتراک‌گذاری:
لینک خبر با موفقیت کپی شد!
مدیرعامل سایپاسیتروئن به همراه معاونین و مدیران ارشد این شرکت، نخستین روز کاری در سال 1403 را با ادای احترام و اهدای گل به مزار شهید گمنام و بازدید از خط تولید این شرکت آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری سرعت پرس و به نقل از سایپانیوز، مهدی صادقی، مدیرعامل شرکت سایپاسیتروئن در دیدار نوروزی چهره به چهره با پرسنل و تبریک سال جدید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری و شعار سال مبنی بر “جهش تولید با مشارکت مردم” گفت: امیدوارم این شرکت با تلاش و همت پرسنل زحمتکش و جوان خود بتواند در راستای تحقق برنامه های گروه خودروسازی سایپا گام‌های موثری بردارد.

او در نخستین نشست شورای معاونین و مدیران ارشد این شرکت که در راستای تحلیل بیشتر شرایط و شناخت ظرفیت های سایپاسیتروئن برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس تجربه‌ای که در سالیان متمادی در تحقق تولید محصولاتی نظیر چانگان CS35 و سیتروئن C3 در این شرکت وجود دارد، باید از پتانسیل های بالای این شرکت در حوزه های مختلفی نظیر نیروی انسانی و زیرساخت های تولیدی بیشترین بهره را ببریم.

صادقی آینده سایپاسیتروئن در صنعت خودرو را امیدبخش و روشن دانست و خاطرنشان کرد: این شرکت با ایجاد و راه اندازی پروژه‌های CKD، SKD و… سابقه درخشانی در جهت تحقق و پیشبرد اهداف گروه خودروسازی سایپا دارد و اهتمام جدی مجموعه مدیریت و کارکنان سایپاسیتروئن تحقق شعار سال و افزایش تولید به همراه بهبود مستمر کیفی محصولات است.

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=19746

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لاماری - echo- داخلی
جیران
پرشیا خودرو
BYD
کرمان موتور-روغن موتور
ایساکو
راساموتور
امداد کرمان موتور