خودروى سرویس لامارى با چهره اى خاص و منحصر

اشتراک‌گذاری:
لینک خبر با موفقیت کپی شد!
شرکت آرین پارس موتور از خودروى مخصوص سرویس لاماری رونمایی کرد. این خودرو با هویت بصری انحصارى، منطبق بر برند لاماری طراحی شده و برای تجهیز ادوات داخلی کابین این خودرو از مدل سازی سه بعدی استفاده شده است.

سرعت پرس– شرکت آرین پارس موتور عرضه کننده برند لامارى، به تازگى از خودرو مخصوص سرویس خود رونمایى کرده است. خودرو سرویس برند لامارى با طراحى خاص خود، ظاهر منحصر به فردى را به نمایش مى گذارد که معرف هویت این برند است.

در طراحى ظاهرى این خودرو، از ترکیب رنگ بندى و شاخ هاى گوزنى در پهلوها استفاده شده است که با یادآورى لوگوى لامارى چهره اى خاص و جذاب را براى آن رقم زده است. علاوه بر این در جلو و عقب خودرو، شاهد چراغ هاى نارنجى رنگى هستیم که با توجه به کاربرى خودرو از آنها به منظور هشدار و رعایت احتیاط استفاده مى شود.

این خودروها کاملاً  تجهیز شده به ملزومات امداد جاده ای و لوازم سرویس در محل خودروهای لاماری بوده و قرار است که تعداد ۳۲ دستگاه از آنها براى  خدمت‌رسانی به مشتریان آماده خدمت در سراسر کشور شوند.

در داخل کابین این خودروها، با حذف صندلی هاى عقب، منطبق با کاربرى ویژه از مدل سازى ۳ بعدى در طراحى محفظه هاى مختلف استفاده شده است تا با فضاسازى لازم، حداکثر استفاده از فضا براى قرار دادن انواع تجهیزات فنى، ادوات و قطعات یدکى موردنیاز صورت پذیرد.

نکته قابل توجه در مورد این خودروها، طراحى و ترکیب رنگ بندى آنهاست که موجب شباهت این خودروها به خودروهاى پلیس شیخ نشین امارات شده  است.


لامارى ایما از زمان عرضه خود در سال گذشته، یکى از پراستقبال ترین خودروهاى تولید شده در کشور بوده که این موفقیت را بیش از هر چیزى مدیون چهره جذاب و ویژگى هاى فنى خود مى باشد. شرکت آرین موتور بیش از ۳۸۰۰ دستگاه لاماری ایما را تولید و روانه بازار کرده و وعده عرضه محصولات جدید را در سال جدید داده است.

 

 

 

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=10394

گالری تصاویر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لاماری - echo- داخلی
جیران
پرشیا خودرو
BYD
کرمان موتور-روغن موتور
ایساکو
راساموتور
امداد کرمان موتور