سرعت پرس– در شرایطی که کشور هنوز در شوک جنگ ۱۲ روزه قرار دارد و نمایشگاه خودروی مشهد تحت الشعاع محافظه کاری برخی از شرکت برای حضور در این رویداد قرار دارد، برخی دیگر از خودروسازان و واردکنندگان در غیاب رقبا، راهی مشهد شده تا محصولات جدید خود را به نمایش بگذارند.
از عمده این خودروسازان می توان به ماموت خودرو، تیگارد موتور و لوکانو اشاره نمود که با آخرین محصولات خود روانه مشهد شده اند.
محصولات قابل نمایش در مشهد:
شرکت تیگارد موتور ۵ محصول خود را در مشهد به نمایش و فروش می گذارد: ونوسیا ۲۰۲۵، بی وای دی سانگ پلاس ۲۰۲۵، بی وای دی چین ال ۲۰۲۵، تیگارد ال ۷ و تیگارد ایکس ۳۵، پنج محصول تیگارد موتور هستند که در مشهد به نمایش در خواهند آمد.
ونوسیا (Venucia):
شاسیبلند پلاگین هیبریدی حاصل همکاری نیسان و دانگفنگ، با واردات مستقیم و عرضه پایدار قطعات و خدمات در ایران؛ ترکیبی از دوام ژاپنی و تکنولوژی روز.
بیوایدی سانگ پلاس ۲۰۲۵ (BYD Song Plus):
کراساوور هیبریدی پرفروش بیوایدی با صندلیهای مجهز به گرمکن و سردکن، سیستم مالتیمدیای ارتقاءیافته، و بهبود عملکرد پیشرانه؛ با قیمت ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان.
بیوایدی چین ال ۲۰۲۵ (BYD Qin L):
سدان لوکس و ارتقاءیافته نسخه ۲۰۲۵ با فناوری «چشم خدا»، صندلیهای گرمکن و سردکن، و شارژر وایرلس؛ عرضه انحصاری توسط تیگارد موتور با قیمت ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان.
تیگارد ال۷ (Tigard L7):
پیکاپ مونتاژی محبوب تیگارد که تعدادی از آن تولید و عرضه شده و بهزودی تولید مجددش آغاز میشود؛ مناسب برای کاربریهای ترکیبی شهری و خارجشهری.
تیگارد ایکس۳۵ (Tigard X35):
محصول اقتصادی مونتاژی و پرطرفدار تیگارد در بازار ایران، با طرح ویژه فروش اقساطی برای کارکنان دولت و پرسنل سازمانها؛ قیمت نقدی ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان.
لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=37789
















