شرکت هوندا اعلام کرد:

تمدید توافق سرمایه‌گذاری مشترک هوندا و گاک

اشتراک‌گذاری:
لینک خبر با موفقیت کپی شد!
هونداموتورز و شرکت خودروسازی گوانگژو چین (گاک)، روز دوشنبه توافق کردند که مفاد سرمایه‌گذاری مشترک خود را تا سال ۲۰۳۸ تمدید کنند.

سرعت پرس – شرکت گاک هوندا (GAC Honda) در ژوئیه ۱۹۹۸ تاسیس شد و اولین سرمایه‌گذاری مشترک تولید و فروش خودروی هوندا در چین بود. این شرکت تولید خودرو را در مارس ۱۹۹۹ در گوانگژو، واقع در استان گوانگ‌دونگ، آغاز کرد.

طی دهه‌های گذشته، این سرمایه‌گذاری مشترک چینی- ژاپنی بیش از ۱۱ میلیون دستگاه خودرو تولید و فروخته و به توسعه صنعت خودروسازی چین کمک کرده است.

هوندا اعلام کرد چین از نظر تیراژ فروش خودرو به بزرگترین بازار خودرو جهان تبدیل شده است و همزمان، رقابت در بحبوحه توسعه سریع برقی‌سازی و فناوری‌های هوشمند همچنان تشدید می‌شود.

شرکت گاک هوندا در نیمه اول سال جاری، ۶۸ هزار و ۳۱۸ دستگاه خودرو تحویل داد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵۵.۸۲ درصد کاهش داشت.

بر اساس گزارش انجمن تولیدکنندگان خودروی چین (CAAM)، بازار خودرو این کشور در همین دوره با کاهشی ۲۱.۱ درصدی مواجه شد و ۹.۹۲ میلیون دستگاه خودرو تحویل داده شد. این افت عمدتا ناشی از کاهش روزافزون محبوبیت خودروهای بنزینی بود.

بر اساس گزارش چاینادیلی، هوندا اعلام کرد با بهره‌گیری از فناوری‌ها و منابع خود و شریک چینی‌اش، کسب و کار خودروسازی خود در چین را بیش از پیش تقویت خواهد کرد و به عرضه محصولاتی ادامه خواهد داد که پاسخگوی نیازهای متنوع مشتریان چینی باشد./ ایسنا

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=50709

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لاماری - echo- داخلی
جیران
پرشیا خودرو
BYD
کرمان موتور-روغن موتور
ایساکو
راساموتور
امداد کرمان موتور