در اعتراض به دستمزدها

کارگران هیوندای دست از کار کشیدند

اشتراک‌گذاری:
لینک خبر با موفقیت کپی شد!
اعضای اتحادیه کارگران هیوندای موتور به منظور داشتن ساعات کاری کوتاه‌تر و دستمزدهای بالاتر، هفته جاری به مدت سه روز در کارخانه‌های سراسر کره جنوبی اعتصاب‌های جزئی، برگزار خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری سرعت پرس طبق اطلاعیه‌ای که برای اعضای اتحادیه کارگران هیوندای موتور در کره جنوبی ارسال شده است، اتحادیه کره‌ای این شرکت که حدود ۴۰ هزار عضو دارد، اعتصاب‌های جزئی را در کارخانه‌های مختلف از جمله کارخانه‌های شهرهای اولسان، جئونجو و آسان آغاز خواهد کرد.

در این اطلاعیه آمده است که کارگران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، به مدت دو ساعت و در روز جمعه به مدت چهار ساعت، محل کار خود را ترک خواهند کرد.

تصمیم به آغاز اعتصاب صنعتی پس از آن گرفته شد که اکثریت اتحادیه در ۲۵ اوت به حمایت از این طرح، رای دادند.

اتحادیه از مدیریت، خواست تا در سال ۲۰۲۴ که هیوندای درآمد بی‌سابقه‌ای از رشد در آمریکا را کسب کرد، ۳۰ درصد از درآمد خالص شرکت را به عنوان پاداش پرداخت کند.

سخنگوی این اتحادیه گفت: این اتحادیه همچنین می‌خواهد سن بازنشستگی را از ۶۰ سال که قانونا تضمین شده است به ۶۴ سال افزایش دهد و همچنین به یک هفته کاری چهار روز و نیم روی آورد.

بر اساس گزارش رویترز، اتحادیه هیوندای در سال ۲۰۰۳، از اولین گروه‌های کره‌ای بود که با مدیریت بر سر یک هفته کاری پنج روزه به توافق رسید. اکثر مردم در کره جنوبی، شنبه‌ها نصف روز کار می‌کنند.

اتحادیه هیوندای، یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین گروه‌های کارگری در کره جنوبی، هفت سال است که به دلیل مذاکرات دستمزد، اعتصاب سراسری نکرده است./ایسنا

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=38601

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لاماری - echo- داخلی
جیران
پرشیا خودرو
BYD
کرمان موتور-روغن موتور
ایساکو
راساموتور
امداد کرمان موتور