قیمت جدید محصولات مدیران خودرو اعلام شد

اشتراک‌گذاری:
لینک خبر با موفقیت کپی شد!

سرعت پرس – شرکت مدیران خودرو با انتشار اطلاعیه شماره ۲۳ (تاریخ ۲۱ آبان ۱۴۰۴)، قیمت جدید محصولات خود شامل برندهای ام‌وی‌ام (MVM)، فونیکس (FOWNIX) و اکستریم (XTRIM) را ویژه مدل‌های سال ۱۴۰۴ اعلام کرد.

بر این اساس، بهای محصولات ام‌وی‌ام از ۱ میلیارد و ۲۵۲ میلیون تومان برای مدل X22 Pro تا ۱ میلیارد و ۹۸۶ میلیون تومان برای X55 PRO IE متغیر است. در این بخش، مدل‌های دیگر شامل X33 Cross (۱ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان) و Arrizo ۵ IE FL (۱ میلیارد و ۷۰۷ میلیون تومان) هستند.

در گروه فونیکس، قیمت نسخه‌های مختلف از Tiggo ۷ Pro Premium (۲ میلیارد و ۳۰۱ میلیون تومان) تا F8 PRO MAX AWD (۳ میلیارد و ۴۰۵ میلیون تومان) اعلام شده است.

مدل‌های شاخص این گروه شامل:

Z6 GT (۲ میلیارد و ۳۷۵ میلیون تومان)، FX Premium (۲ میلیارد و ۵۷۲ میلیون تومان)، FX Premium AWD (۲ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان)، F7 Pro MAX AWD (۲ میلیارد و ۹۵۴ میلیون تومان) و Z8 G1 (۳ میلیارد و ۵۵۶ میلیون تومان) هستند.

در بخش فونیکس NEV نیز، قیمت F7 Pro e+ (۳ میلیارد و ۵۳ میلیون تومان) و F8 Pro e+ (۳ میلیارد و ۳۷۳ میلیون تومان) اعلام شده است.

در گروه اکستریم، محصولات این برند در محدوده‌ی قیمتی ۳ میلیارد و ۳۴۲ میلیون تومان تا ۵ میلیارد و ۱۶۴ میلیون تومان قرار دارند:

مدل SX (۳ میلیارد و ۳۴۲ میلیون تومان)، TX (۴ میلیارد و ۲۵۹ میلیون تومان) و QX (۵ میلیارد و ۱۶۴ میلیون تومان).

اطلاعات تکمیلی درباره مشخصات فنی و ظاهری هر خودرو از طریق وب‌سایت‌های رسمی برندها در دسترس است:

www.mvmco.ir

www.fownix.com

www.XtrimCars.com

لینک کوتاه مقاله: https://soratpress.ir/?p=42752

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لاماری - echo- داخلی
جیران
پرشیا خودرو
BYD
کرمان موتور-روغن موتور
ایساکو
راساموتور
امداد کرمان موتور