برندگان مزایده خودروهای خارجی چه کسانی هستند؟

۷۴ دستگاه خودرو، ۴۲۸ میلیارد تومان

۷۶ دستگاه خودروی خارجی به دور دوم مزایده فروش اموال تملیکی رفتند که از این تعداد ۷۴ دستگاه خودرو به ارزش ۴۲۸ میلیارد تومان به همراه مالیات بر ارزش افزوده به فروش رسید که اسامی آن‌ها اکنون در پایگاه اطلاع رسانی جمع آوری و فروش اموال تملیکی قابل مشاهده است.

به گزارش پایگاه خبری سرعت پرس، سرانجام خودروهای خارجی دپو شده در گمرک به مزايده رسید و در این راستا سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ۱۰۴۰ دستگاه را به  مزايده گذاشت. در دور نخست این مزایده، ۷۶ دستگاه خودرو به فروش نرفت و باعث شد دور دوم مزایده نیز برگزار شود.

در دور دوم مزايده تعداد ۷۶ خودرو عرضه شد که از این تعداد ۷۴ دستگاه خودرو به ارزش ۴۲۸ میلیارد تومان به همراه مالیات بر ارزش افزوده به فروش رسید. بیش از ۲.۵ میلیون نفر در ایام برگزاری مزایده فوق العاده خودروهای خارجی شماره ۵۶۵ به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کردند و ۲۳ هزار نفر برای شرکت در مزایده خودروهای خارجی نیز امضای الکترونیک(توکن) گرفتند. برای شرکت در مزايده فوق‌العاده شماره ۵۶۶ نیز ۶۵۰۰ نفر امضای الکترونیک جدید دریافت کردند.
در این راستا اسامی برندگان مزایده و قیمت‌های پیشنهادی برای هر دستگاه خودرو در سایت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نشانی WWW.TAMLIKI.IR منتشر شد.

مخاطبان می توانند با مراجعه به این سایت به قسمت فهرست برندگان مراجعه کرده و گزینه “فهرست برندگان مزایده‌های اموال منقول” را انتخاب کنند. سپس نوع فروش را “مزایده” و شماره فروش را “۵۶۵” انتخاب کنند. پس از آن استان‌های مربوطه در قسمت استان به صورت لیست در اختیار فرد قرار می گیرد. این استان‌ها که خودروهای مذکور در آن‌ها واقع شده‌اند شامل تهران، آذربایجان شرقی، خوزستان، مازندران، گیلان، هرمزگان، بوشهر و قم می‌شوند.

اگر قیمت پیشنهادی نفر اول و دوم یک خودرو صفر باشد به معنای آن است که افراد از پیشنهاد خود انصراف داده اند. بنابراین خودروی مذکور دوباره به مزایده می‌رود. همچنین اگر فردی که بالاترین پیشنهاد قیمتی را مطرح کرده و برنده نخست است در زمان تعیین شده مبلغ را واریز نکند نفر دوم برنده مزایده خواهد بود و چنانچه این فرد نیز در زمان تعیین شده مبلغ را واریز نکند، خودرو از مزایده خارج شده و دوباره به مزایده می‌رود.

کدام خودروها به مزایده رفتند؟

تنها دو خودروی سواری پورشه ماکان مدل ۲۰۱۸ درانبارهای تهران موجود بود. ۲۶ خودرو در انبارهای خوزستان موجود بود که شامل یک دستگاه خودرو سواری پورشه ماکان مدل ۲۰۱۸، یک دستگاه خودرو سواری BMW ۷۳۰LI مدل ۲۰۱۷ و ۲۴ دستگاه خودرو سواری سراتو YD مدل ۲۰۱۷ می‌شود. در انبارهای استان مازندران نیز  ۳۰ دستگاه خودرو موجود است که از ۲۷ دستگاه خودرو سواری پورشه ماکان مدل ۲۰۱۷ و سه دستگاه خودرو سواری پورشه باکستر مدل ۲۰۱۷ تشکیل می‌شود.

همچنین تنها دو دستگاه خودرو خودرو سواری BMW ۷۳۰Li مدل ۲۰۱۷ در انبارهای استان فارس موجود است که باطری و لاستیک‌های یکی از این خودروها به علت مردود شدن از سوی استاندارد تحویل داده نمی‌شود.

از میان ۱۶ دستگاه خودروی موجود در انبارهای بوشهر، دو دستگاه خودرو سواری BMW ۵۳۰I مدل ۲۰۱۸، چهار دستگاه خودرو سواری لکسوس RX مدل ۲۰۱۷، سه دستگاه خودرو سواری لکسوس NX مدل ۲۰۱۷، دو دستگاه خودرو سواری هیوندای سانتافه مدل ۲۰۱۸، یک دستگاه خودرو سواری کیا سورنتو مدل ۲۰۱۷، دو دستگاه خودرو سواری هیوندای توسان مدل ٢٠١٧، یک دستگاه خودرو سواری هیوندای سوناتا هیبریدی مدل ۲۰۱۷ و یک دستگاه خودرو سواری تویوتا کمری هیبریدی مدل ۲۰۱۷ است.

منبع: ايسنا

لینک کوتاه: https://soratpress.ir/?p=4887
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه