مدیر عامل ایران‌خودرو در بازدید شبانه از خطوط تولید:

تمامی تغییرات ایران‌خودرو در راستای بهبود شرایط است

مديرعامل شركت ايران خودرو: تغییر و تحولاتی که در گروه صنعتی ایران‌خودرو صورت گرفته، همه در راستای بهبود شرایط به نفع تمامی ذی‌نفعان است

به گزارش پايگاه خبرى سرعت پرس، مدیر عامل شرکت ایران‌خودرو، شامگاه ۲۴ بهمن‌ در بازدید از خط تولید مونتاژ ۴، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت تولید محصولات قرار گرفت و با کارگران گفت‌وگو کرد.

عادل پیرمحمدی پس از این بازدید، در جمع کارگران گفت: تغییر و تحولاتی که در گروه صنعتی ایران‌خودرو صورت گرفته، همه در راستای بهبود شرایط به نفع تمامی ذی‌نفعان است. سهام‌داران، فکرهای نو و خلاقی دارند و هدف‌شان بهبود شرایط صنعت خودرو و ارتقاء رضایت مشتریان است.

یکی از کارگران نیز به نمایندگی از همکاران خود اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با کار و تولید محصول باکیفیت، به تولیدات‌مان افتخار کنیم.

ويدئوى كوتاه شده از ديدار شبانه وى از ايران خودرو را در زير مشاهده فرماييد:

 

منبع: ايكو پرس

لینک کوتاه: https://soratpress.ir/?p=30007
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه